ReseptitTV-ohjelmatBlogitVaihtoautotViihdeSanakirjaHoroskooppi
Viikkopalkinto Viikkopalkintona Pätkis Mini Bitesejä »
«  Palaa etusivulle
Testerin viikkokilpailun säännöt
1. Kilpailun järjestäjä
Mindmax Oy (jäljempänä ”järjestäjä”), Kumitehtaankatu 5, 04260 Kerava
2. Osallistuminen
Osallistuaksesi kilpailuun pelaa Testeri.fin tietovisaa. Palkinnon arvontaan osallistuvat kaikki kilpailuaikana asetetun tavoitteen saavuttaneet pelaajat.
Kilpailuun voi osallistua kuka tahansa lukuun ottamatta Mindmax Oy:n työtekijöitä ja heidän perheenjäseniään. Kilpailuun osallistuminen on ilmaista eikä edellytä minkään tuotteen tai palvelun tilaamista tai ostamista. Kilpailuun osallistuvat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun sääntöjä.
3. Osallistumisaika ja palkinnot
Kilpailuaika ja palkinto ilmoitetaan kunkin kilpailun yhteydessä erikseen. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuhun tavaraan.
Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti sähköpostitse, ja palkinnon toimittamisesta sovitaan voittajan kanssa. Mikäli voittajaa ei tavoiteta arvonnan yhteydessä ilmoitettujen yhteystietojen avulla kahden viikon sisällä, voittajan oikeus palkintoon raukeaa ilman korvausta. Kilpailun järjestäjä ei korvaa menetettyä palkintoa, mikäli osallistuja on antanut virheelliset yhteystiedot tai ne ovat epäselvinä tulkinnanvaraisia.
Palkinto toimitetaan vain Suomessa olevaan osoitteeseen mahdollisimman pian kilpailun jälkeen. Järjestäjä maksaa lakisääteisen arpajaisveron arvottavista palkinnoista.
Kilpailun järjestäjällä on oikeus julkistaa kilpailun voittajat verkkosivuillaan, sosiaalisessa mediassa tai muussa mahdollisessa markkinointimateriaalissa.
4. Kilpailun järjestäjän oikeudet
Kilpailun järjestäjä ei vastaa vahingoista, menetyksistä tai kustannuksista, joiden väitetään aiheutuneen tähän kilpailuun osallistumisesta tai palkinnon käyttämisestä. Järjestäjä ei vastaa mahdollisista kilpailuun vaikuttavista teknisistä ongelmista tai virheistä kysymyksissä.
Järjestäjä varaa oikeuden muuttaa sääntöjä tai tarvittaessa keskeyttää kilpailun perustellusta syystä. Tällaisista muutoksista tiedotetaan Järjestäjän verkkosivujen kautta.
Järjestäjä pidättää oikeuden hylätä sellaiset osallistujat, joita epäillään väärinkäytöksistä tai sääntöjen vastaisesta toiminnasta.
«  Palaa etusivulle

Viikon palkinto: Fazer Pätkis Mini Bites 1,7kg

Arvomme palkinnon kaikkien pelissä tällä viikolla (15.4.–21.4.2024) vähintään 15 kysymykseen oikein vastanneiden kesken!
Saat arvan arvontaan jokaisesta eri aihealueen pelistä, jossa täytät tavoitteen!
Voittajat Kilpailun säännöt

Mikä Testeri?

Testeri on suuri suomalainen tietovisa. Pelissä on tuhansia kysymyksiä ja palkintokisa joka viikko!
Yksi peli koostuu 20 satunnaisesta kysymyksestä. Osaatko vastata kaikkiin oikein?
Kysymykseen vastattuasi näet, miten muut pelaajat ovat vastanneet.
Testerin pelejä on pelattu jo 65 256 344 kertaa!
Ehdota kysymystä Palaute
Monipuolisin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»
Tietovisa
Lähetä palautetta Ehdota kysymystä Tietosuojaseloste Käyttöehdot Evästeet
Mindmax Cloudcity